Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Det går bra nu..för Team Stefan

Av Anna - 11 oktober 2009 16:17

Va bra han är Ola..Nej! va skriver jag? Jag menar Stefan naturligtvis!

Ett bra låtval eller hur? Stefan, du sa att du skulle åka ut i det andra

programmet, Men så blev det inte alls! Kör du ditt race så ska du se

att det går hela vägen! En sak som jag undrar..Varför åkte Team

Andreas ut? Dom gjorde ju den låten bättre än orginalet..Ja ja

det är svenska folket som röstar, Det hänger ju på det.Men Ola

är  bra och söt..ler. Det sa jag igår till Peter..Jaha? Ska du blogga

om honom nu? Ha ha! Du är rolig du Peter...


              

 
ANNONS
 
Scotts-Carro

Scotts-Carro

11 oktober 2009 18:38

MEN VEM ÄR JONAS?? Mickes son?? Jag kommer få en sömnlös antt igen, måste få veta vem han är. Anna, kan du inte messa Micke och säga att han får lägga ut en bild på hans pöjk i bloggen?? xD HAHA

http://carrosfoto.se

 
Ingen bild

Linda_S

11 oktober 2009 22:23

Tjoho!
Det där med Team Andreas blev jag också chockad över...konstigt. Men det som jag inte chockas över är att Team Stefan är kvar! Så bra de är och vilken glädje de sprider, det känns så lättsamt när det blir deras tur. Men det är ju inte så konstigt när det är Stefan som är ledaren, hela han lyser som en stjärna! En väldigt tjusig stjärna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 18 maj 2014 19:59

   Hejsan igen! Här kommer bilder från Mariestad igår. En himla kul kväll! LK spelade nonstop  med Flippers.     Bra där! :)               Nya scenkläder, Vad tycker ni?              LK fans, Marianne ville inte vara...

Av Anna - 27 april 2014 18:30

           Hej allihopa! Nu slänger jag in några bilder igen! Denna gången är det från Liseberg! :)         Polketten         Anders var sjuk så hans kusin Morgan var med och spelade så fint så. Varm om fötterna var han o...

Av Anna - 12 februari 2014 16:12

               Några bilder från Statt i Eskilstuna den 1 Feb i år! En riktigt kul kväll! :)                     ...

Av Anna - 16 december 2012 18:38

 Hej alla!  Har kommit fram till att jag avslutar bloggen nu. Har inte tröttnat på er  eller LarzKristerz. Jag har tröttnat på bloggen bara. Trodde aldrig  när jag började 2 Maj 2009 att jag skulle blogga så länge som jag  gjort! Men det har ...

Av Anna - 3 september 2012 19:05

HEJ IGEN! JAG HAR KOMMIT FRAM TILL ATT JAG PAUSAR FANZONE ETT TAG. VET EJ NÄR JAG BLOGGAR IGEN. MEN JAG HAR JU EN FACEBOOK SIDA OCKSÅ SOM HETER  LARZKRISTERZFANZONE. DÄR KAN NI SOM VILL LÄGGA IN BILDER OCH FILMER.     PÅ ÅTERSEE...

Presentation


LarzKristerzfanzone.Bloggen för LK fans!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Blogkeen
Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se