Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Dags igen för Dansbandskampen!

Av Anna - 15 september 2009 19:24

Hej på er! Den 24 oktober kör dansbandskampen igång igen,

Ja ni vet det där programmet där det var med sex stycken

grabbar från Älvdalen som tog hela Sverige med storm!

26 stycken band är med i år.Här är några av dom som 

ska vara med:Black Ingvars,Date,Casanovas,Highlights,

Sannex,Svänzonz,Gamblers,Blenders,Carina Jaarneks

Orkester,Titanix och Schytts.Läs mer på Danslogen.

Jag undrar om det blir några nya Scotts och L-K i år?

Ska bli kul att följa dansbandskampen igen..Anledningen

till att jag kollade ifjol var ju att Scotts och Bengt-Hennings

var med...Två band från Västgötskaslätten...I år får jag nog

hålla på Schytts då för dom kommer också härifrån,Dom har

med två duktiga bröder Mattias och Andreas Eriksson från

Vedum(jag måste ju göra lite reklam..ler)Ni glömmer väl inte

fansträffen i det första programmet? Larz Kristerz kommer ju

spela där efteråt.Och en till påminnelse:Min och Scotts carros

sida om Larz-scotts,vi är ca 20 medlemmar nu och det vore

kul om det blev flera!Kram //Anna 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 18 maj 2014 19:59

   Hejsan igen! Här kommer bilder från Mariestad igår. En himla kul kväll! LK spelade nonstop  med Flippers.     Bra där! :)               Nya scenkläder, Vad tycker ni?              LK fans, Marianne ville inte vara...

Av Anna - 27 april 2014 18:30

           Hej allihopa! Nu slänger jag in några bilder igen! Denna gången är det från Liseberg! :)         Polketten         Anders var sjuk så hans kusin Morgan var med och spelade så fint så. Varm om fötterna var han o...

Av Anna - 12 februari 2014 16:12

               Några bilder från Statt i Eskilstuna den 1 Feb i år! En riktigt kul kväll! :)                     ...

Av Anna - 16 december 2012 18:38

 Hej alla!  Har kommit fram till att jag avslutar bloggen nu. Har inte tröttnat på er  eller LarzKristerz. Jag har tröttnat på bloggen bara. Trodde aldrig  när jag började 2 Maj 2009 att jag skulle blogga så länge som jag  gjort! Men det har ...

Av Anna - 3 september 2012 19:05

HEJ IGEN! JAG HAR KOMMIT FRAM TILL ATT JAG PAUSAR FANZONE ETT TAG. VET EJ NÄR JAG BLOGGAR IGEN. MEN JAG HAR JU EN FACEBOOK SIDA OCKSÅ SOM HETER  LARZKRISTERZFANZONE. DÄR KAN NI SOM VILL LÄGGA IN BILDER OCH FILMER.     PÅ ÅTERSEE...

Presentation


LarzKristerzfanzone.Bloggen för LK fans!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Blogkeen
Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se