Alla inlägg under juni 2009

Av Anna - 1 juni 2009 17:55

Jag menar slutnumret från Mariestad i fredags!

Scotts ihop med Larzkristerz!

Gå in på Carros blogg Scottsfanzone och kolla!

Där är hela numret med,En tjej vid namn Fern

har filmat.Det finns på you tube också..

men det är bara lite korta klipp.

Titta och njut! då förstår ni nog vad

jag menade med rök,eld ochbensin..ler

(Jag kanske ska varna känsliga tittare..)

Ps. till Trond nu får du köpa en ny gitarr till pöjken..Ds

Ha en bra kväll!Kram/Anna


Av Anna - 1 juni 2009 17:03

 

Som det populära dansbandet lovade redan under Dansbandskampen på TV i höstas, bjöd man nu på en gratis dag för både stora och små

Drygt 3 000 personer besökte Boggbergets natursköna festplats på lördagskvällen. Därmed slogs publikrekordet för anläggningen med råge då Lars Kristerz tackade alla sina vänner för allt stöd de fått.

Vikingarna hade det tidigare publikrekordet med omkring 2 200 besökare på Boggberget. Under lördagen besökte över 3 000 personer festplatsen när Larz Kristerz bjöd på gratisfest för att tacka för det stora stöd man fått under Dansbandskampen. För någon vecka sedan spelade man dessutom gratis för förskolebarnen och för de gamla på sjukhem och ålderdomshem i Älvdalen.

Redan under Dansbandskampen i höstas kände Larz Kristerz av det enorma stöd man hade i Älvdalen, Dalarna och hela landet.

Vid ett av mottagandena på Per Mats torg lovade att tacka med en fest på sommaren. Och i lördags var det alltså dags.

– Vi hade en vilja i våra hjärtan att få göra det här som tack för det stöd vi fått, berättar Trond Korsmoe efter den lyckade gratisspelningen.

Han som sköter vädret visade att han också är en stor beundrare av Larz Kristerz och ordnade ett fantastiskt högsommarväder över festplatsen.

Redan på eftermiddagen inleddes festandet med en föreställning för alla barn, som vällde in genom grindarna. De fick lyssna på en konsert och fick alla barn och massvis med autografer.

Klockan sex på kvällen var det dags igen. Då hade 150 sponsorer bjudits in till diskoladan. Där bjöd de alla på alkoholfri välkomstdrink och tackades var och en med en inramad, signerad bild av de tacksamma dansbandsmusikerna.

I den varma sommarkvällen samlades sedan fler och fler bilar på parkeringen då det var dags för alla vuxna, danssugna att bli bjudna en danskväll på dansbanan.

Och de danssugna fick sitt lystmäte på den nyligen utbyggda dansbanan. Sitt lystmäte fick också de nykläckta myggor som var mycket tacksamma för publikrekordet, och passade på att festa, nu när Larz Kristerz bjöd på en så storstilad måltid.

Presentation


LarzKristerzfanzone.Bloggen för LK fans!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards