Alla inlägg under maj 2009

Av Anna - 28 maj 2009 21:10

Hej! ja imorgon gör ju Larzkristerz och Scotts sin sista

spelning för denna gången,men jag är övertygad att

dom kommer spela ihop mer i framtiden!

Tänk att två så olika band kan matcha varandra så

bra!Det har nog varit mycket skratt och bus!Kan det

bli nåt annat?Med detta härliga grabbgäng!

ANNONS
Av Anna - 27 maj 2009 18:44

Hej! innan Larzkristerz äntrar scenen på fredag kväll i

Mariestad,så gör dom en avstickare till shopping centret

Stallsiken i Skövde.Inne på Media Markt

signerar dom skivor tillsammans med

Scotts och Molly Sande'n!Ha en bra kväll!/Anna

ANNONS
Av Anna - 26 maj 2009 20:22

dsc_7332ettan


Hittade lite bilder från Pressbilden.se.Och det var ok attlägga ut dom här.Niklas.L har fotat.dsc_7183 dsc_7414dsc_7197dsc_7251 dsc_7309dsc_7326 dsc_7332dsc_7397
Av Anna - 26 maj 2009 17:20

Larz Kristerz lockade storpublik

TROLLHÄTTAN Allt sedan SVT:s Dansbandskampen avgjordes har segrarna Larz Kristerz varit en av Sveriges mest populära grupper i sin genre.
I går besökte de Trollhättan för ett kort men uppskattat framträdande.

Fortfarande pågår diskussionerna om Larz Kristerz är på riktigt eller om de är en parodi på det dansbandens sjuttiotal som de uppenbart influerats av och hyllar.

I går drog killarna i vilket fall som helst flera hundra personer till sin skivsignering med tillhörande minispelning på Etage. Naturligtvis uppträdde de i sina mycket speciella scenkostymer. De vita skjortorna med röda detaljer var uppfläkta så djupt att man kände en viss oro för att det inte bara var brösthåret som exponerades.

Första låten Purple Rain följdes av Corinne, Corinna. Hiten Carina avslutade trippeln. Dragspelaren meddelade att han var glad att få chansen att åka rulltrappa i Trollhättan och gjorde så. Sedan var det dags att sälja skivor.

En av de allra första i signeringskön var Anna-Lena Dunder från Grästorp. Hon var på plats med sonen Kim och såg sina idoler live för första gången.
– De är så bra. De bjuder på sig själva på ett annat sätt än andra dansbandskillar.
Tidigare har Anna-Lena själv varit mycket ute och dansat till andra band och har mycket att jämföra Älvdalens stoltheter med.
Larzkristerz är det bästa som har varit.De är bra allihop men den
 kramgoe sångaren (läs Peter Larsson) är extra mysig.

Av Anna - 25 maj 2009 20:12

Fick ett tips från Birgit..

Gå in på http://Upprop.nu/VGCD

Namninsamling för sänkt moms för dansarrangörer.

Av Anna - 25 maj 2009 18:30

Hej hej allihopa!Efter en intensiv lång helg för grabbarna med

fyra spelningar och skivsigneringar.Så har dom några dagars

ledighet.. får vi hoppas!För på fredag gästar L-K mina

 hemtrakter(nästan iallafall..jag bor några mil bort)

Då kommer dom till Karlsholme parken i Mariestad!

Jag har aldrig varit där,men på fredag ska jag dit!

Fick ingen bättre bild,men den ska vara från parken

men den kanske ligger bakom där nånstans..ler/Anna

Av Anna - 24 maj 2009 10:56

Strängnäs bekräftar ny dansbandskamp

Strängnäs Som Strengnäs Tidning kunde avslöja redan i slutet av april så kommer TV-succén Dansbandskampen att sändas från Strängnäs i år igen. I dag bekräftades det via ett pressmeddelande från Strängnäs kommun.

Kommunalrådet Jens Persson, c, kommenterar Dansbandskampen så här:
- Förra året var en riktig hit för Strängnäs och det är otroligt bra att vi har ett sådant evenemang. Vi har ju inte bara fått en delfinal utan alla och det är roligt. Det har varit en ganska hård match och dragkamp, många har varit intresserade. Det ger bra PR för kommunen, säger kommunalrådet Jens Persson till ekuriren.

Programmet sändes förra året från Mälarforum, numera Svenska Hem Arena, i Strängnäs och av allt att döma var såväl Settmans produktionsbolag Baluba som SVT nöjda med arrangemangen. För enligt vad tidningen skrivit redan tidigare är det klart med nya direktsändningar av Dansbandskampen från Strängnäs i höst.

I dag kom också bekräftelsen på detta då Strängnäs kommun kallade till en prersskonferens klockan 15.00

Dansbandskampen med Peter Settman som programledare var en av SVT:s stora underhållningssatsningar förra året. Programmet blev också en tittarsuccé, med tittarsiffror över förväntan, och två nya folkkära dansband såg dagens ljus: Larz Kristerz och Scotts.

De källa som tidningen pratade med i april berättade då:
– Det har varit klart länge. Ett tag var de inne på att åka runt bland de etablerade schlagerorterna i Sverige, men det blev för dyrt.

– I år kommer man också att satsa ännu större på marknadsföringen, men upplägget på tävlingen blir det samma som i fjol.

Enligt samma källa är det helt klart att Magnus Carlsson fortsätter i juryn.

– Och jag tror att det blir samma jury som förra året.

Det innebär troligen att även det populära paret Anna Mourou och Thomas Deutgen ska dela ut ris och ros till förhoppningsfulla dansbandsmusiker också i höst.

Från Strängnäs –

Av Anna - 23 maj 2009 16:31

Många ville se Larz Kristerz
FALUN

Närmare 500 personer trotsade kyla och regn för att se sina idoler uppträda utanför Ica Maxi.  Foto: Daniel Eriksson

Femårige John Enbäck var en av många som ville ha en skiva signerad av medlemmarna i Larz Kristerz. Här är det Kent Lindén som skriver sin autograf. John berättade att han kan hela texten till "Jag måste ringa Carina".  Foto: Daniel Eriksson
Larz Kristerz har hunnit med en mängd skivsigneringar de senaste månaderna. I går hade turen kommit till Falun - och det är inget snack om att bandets popularitet håller i sig.Trots regn och kyla trotsade närmare 500 personer vädret för att se sina idoler uppträda en kort stund utanför Ica Maxi.

- Jag tror inte det är sant, äntligen får jag se dem i verkligheten. Jag tycker om dem så mycket, och röstade massor av gånger på dem i Dansbandskampen, säger Lars Johansson från Falun och snabbar på för att få en bra plats närmast scen.

Gammal som ung.

Många är det som tagit Älvdalsbandet till sina hjärtan.

Turnéplanen är fullsmockad med spelningar och däremellan klämmer bandet in även diverse skivsigneringar med korta uppträdanden.

- Vi har och har haft fullt upp, det har varit bra drag hela tiden. Alla spelningar har varit toppen, och jag tror inte vi upplevt den bästa ännu, säger sångaren Peter Larsson.

De senaste månaderna har bandet klarat av 15 skivsigneringsjobb, och det verkar ha lönat sig för skivan "Hem till dig" säljer mycket bra,

- Den har sålt i 90 000 exemplar, dubbel platina. Det är egentligen helt otroligt om man tänker efter, men det är knappt vi haft tid till det, säger Peter Larsson.

Redan när bandets gula buss svängde in på regementsområdet steg sorlet förväntansfullt bland de anhängare som sökt sig till Ica Maxi, för att få se en skymt av sina idoler, fota sig tillsammans med dem, eller köpa en skiva och få den signerad.

Bandet klev upp på den lilla scenen invid affärens stora entré och hälsade publiken med ett:

- Hallå, Falun. Äntligen är vi här!

Jublet visste förstås inga gränser.

Publiken fick höra bandet i "Purple Rain", "Corinne, Corina" och "(Jag måste ringa) Carina" . Det var många som ville vara med och sjunga allsång till "Carina", så för säkerhets skull brände bandet av den låten två gånger.

- Vi har enormt många spelningar under sommaren, i juli är det nästan hysteriskt. Men för att orka och ladda batterierna, har vi även klämt in några semesterveckor, säger Peter Larsson, som tagit tjänstledigt från sitt ordinarie jobb som lastbilschaufför.

- Det skulle aldrig gå annars, nu är det bara att ge allt.

Även Scotts fanns på plats i Falun i går för att signera skivor.

Men vilket band som är populärast råder det ingen tvekan om:

Larz Kristerz - All the way baby!

Presentation


LarzKristerzfanzone.Bloggen för LK fans!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Blogkeen
Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se