Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Ännu mer bilder från Mariestad 29 Maj! Tack!

Av Anna - 31 maj 2009 20:41

Här kommer mer bilder från Mariestad! Min jobbarkompis

Lena Johansson har tagit dom här bilderna! Tack så

mycket!Väldigt snällt av henne,eftersom hon diggar Scotts!

Men i fredags ändrade hon uppfattning om L-K! Hon tyckte

dom var riktigt bra! Bra Lena! Det har ju jag sagt

hela tiden!..ler..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

31 maj 2009 22:18

Tack själv Anna för en trevlig fredagkväll, tack även L-K och Scotts. Som sagt var så är ju mina favvisar Scotts, men det var väldigt roligt att vara med i fredags, när det var sista-natten-med-gänget-spelning för killarna :) Den slutade ju helt crazzy :) Kul att du la upp bilden med Snygg-Henke först, det tackar jag för :) När killarna kom in dessa kläder så tjoade vi framför Scotts scen högt och talade om för dem att de var väldigt snygga, då skrattade Henke och visade att han fått ihop byxorna utan fått knyta ihop dem, men han var lika glad för det :) Att ta kort på L-K var inte lätt, speciellt inte på trummisen, fansen ville inte släppa fram mig, men det gick ju att zooma in honom från Scotts-scenen, där gick oxå väldigt bra att sitta och titta och lyssan på L-K:z. Tack ännu en gång för en underbar fredagskväll, Syns i morgon, kramisar Lena

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 18 maj 2014 19:59

   Hejsan igen! Här kommer bilder från Mariestad igår. En himla kul kväll! LK spelade nonstop  med Flippers.     Bra där! :)               Nya scenkläder, Vad tycker ni?              LK fans, Marianne ville inte vara...

Av Anna - 27 april 2014 18:30

           Hej allihopa! Nu slänger jag in några bilder igen! Denna gången är det från Liseberg! :)         Polketten         Anders var sjuk så hans kusin Morgan var med och spelade så fint så. Varm om fötterna var han o...

Av Anna - 12 februari 2014 16:12

               Några bilder från Statt i Eskilstuna den 1 Feb i år! En riktigt kul kväll! :)                     ...

Av Anna - 16 december 2012 18:38

 Hej alla!  Har kommit fram till att jag avslutar bloggen nu. Har inte tröttnat på er  eller LarzKristerz. Jag har tröttnat på bloggen bara. Trodde aldrig  när jag började 2 Maj 2009 att jag skulle blogga så länge som jag  gjort! Men det har ...

Av Anna - 3 september 2012 19:05

HEJ IGEN! JAG HAR KOMMIT FRAM TILL ATT JAG PAUSAR FANZONE ETT TAG. VET EJ NÄR JAG BLOGGAR IGEN. MEN JAG HAR JU EN FACEBOOK SIDA OCKSÅ SOM HETER  LARZKRISTERZFANZONE. DÄR KAN NI SOM VILL LÄGGA IN BILDER OCH FILMER.     PÅ ÅTERSEE...

Presentation


LarzKristerzfanzone.Bloggen för LK fans!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Blogkeen
Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se