Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

VÄXJÖ I KVÄLL!

Av Anna - 16 maj 2009 09:45

Kampen om dansgolvet

Galej i går 08:33 | Uppdaterad i går 11:32

Larz Kristerz är som om alla dansbandsklichéer staplats på varandra. Dubbelnamn. Dubbelzäta. Scenkostymer av guds nåde. För bra för att vara sant, liksom. Men Larz Kristerz är på riktigt och Galej fick ett snack med trummisen Mikael Eriksson inför danskvällen på Växjöparken på lördag.

FAKTA

Larz Kristerz
Bildades i Älvdalen 2001.
Medlemmar: Peter Larsson (sång, kompgitarr), Kent Lindén (klaviatur), Mikael Eriksson (trummor), Morgan Korsmoe (elbas), Stefan Nykvist (sång, gitarr, dragspel), Torbjörn Eriksson (orgel), Trond Korsmoe (sologitarr)
Aktuella: Spelar i Växjöparken tillsammans med Scotts på lördag den 16 maj
Hemsida: www.larzkristerz.com

LäS MER

Hej! Hur är läget?
– Det är jättebra. Vi har haft ledigt, så nu är vi hundraprocent laddade igen. Det har ju varit full fart sedan oktober.
Ni gick från ingenting till ära och berömmelse i och med er medverkan och vinst i Dansbandskampen. Hur trodde ni själva att det skulle gå?
– Målsättningen var att gå vidare från första programmet i alla fall. Men att det skulle gå så här bra hade vi inte kunnat drömma om. Det är en dröm som gått i uppfyllelse. Folk i alla åldrar kommer när vi spelar. Det är helt fantastiskt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 18 maj 2014 19:59

   Hejsan igen! Här kommer bilder från Mariestad igår. En himla kul kväll! LK spelade nonstop  med Flippers.     Bra där! :)               Nya scenkläder, Vad tycker ni?              LK fans, Marianne ville inte vara...

Av Anna - 27 april 2014 18:30

           Hej allihopa! Nu slänger jag in några bilder igen! Denna gången är det från Liseberg! :)         Polketten         Anders var sjuk så hans kusin Morgan var med och spelade så fint så. Varm om fötterna var han o...

Av Anna - 12 februari 2014 16:12

               Några bilder från Statt i Eskilstuna den 1 Feb i år! En riktigt kul kväll! :)                     ...

Av Anna - 16 december 2012 18:38

 Hej alla!  Har kommit fram till att jag avslutar bloggen nu. Har inte tröttnat på er  eller LarzKristerz. Jag har tröttnat på bloggen bara. Trodde aldrig  när jag började 2 Maj 2009 att jag skulle blogga så länge som jag  gjort! Men det har ...

Av Anna - 3 september 2012 19:05

HEJ IGEN! JAG HAR KOMMIT FRAM TILL ATT JAG PAUSAR FANZONE ETT TAG. VET EJ NÄR JAG BLOGGAR IGEN. MEN JAG HAR JU EN FACEBOOK SIDA OCKSÅ SOM HETER  LARZKRISTERZFANZONE. DÄR KAN NI SOM VILL LÄGGA IN BILDER OCH FILMER.     PÅ ÅTERSEE...

Presentation


LarzKristerzfanzone.Bloggen för LK fans!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Blogkeen
Följ Välkomna till LarzKristerzfanzone! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se